Mamma Mia

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54milijonov gledalk in gledalcev.
 
Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja 41-članska zasedba: Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko, Damjana Golavšek, Uroš Smolej, Gojmir Lešnjak – Gojc, Marjan Bunič, Lea Bartha, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi.

Preberi več

Medenka

( Zgodba o medu, čebelarju, čebeli, matici in trotu )

Brž razmisli učenjak, glej ta pisan čebelnjak,
kdo ta vitka je vrtavka, ta vrteča zajemalka?
Med zajema, ga ovija in v čaj ga spet izvija,
kdo ta vitka je vrtavka, ta vrteča zajemalka?

Preberi več

Mojca Pokraculja

Sredi gozda živi deklica Mojca. Skrbi za to,da drevesa in ostale rastline niso žejni in ,da ne kihajo preveč od tovarniškega dima,ki se vali iz bližnjega mesta.Vsak dan jih pozdravi s pesmico.Nekega dne je na gozdni jasi našla čarobni cekinček…..
 
Za naročilo predstave pokličite Damjano 040-233-842.

KLIK NA GALERIJO

Zakladnica glasbil

Pozdravljeni v ZAKLADNICI GLASBIL.
Nagajiva glasbena vila Damjana se potepa po DEŽELI GLASBE, kjer jo zvoki kot žarki svetlobe budijo in ohranjajo budno že več kot dva tisoč let.

Preberi več

Najboljši par

Mačka Kati in pes Čarli sta soseda.Loči ju le plot,na katerem visijo ribje kosti in pasje klobase,ki jih Kati na vsak način želi pojesti.Priložnost se ji ponudi,ko se Čarli prehladi.
Toda zgodba se vendarle izsteče obema v veselje in korist.Skupaj zapojeta:«Le kako se svet obrača,potruditi se pač splača,midva sva narave čar,skupaj sva najboljši par!«

Preberi več

Snežna vila

Glasbeno – animacijski program, ki traja od 30-45 minut. 

Zima je včasih muhasta. Ravno tedaj, ko vsi, še posebej otroci, pričakujejo sneg, ga noče in noče natrositi.

Še dobro, da obstajajo pravljična bitja…

Preberi več

Copyright © 2014-2016 Damjana Golavšek. All Rights Reserved.