Mamma mia

MUZIKALČEK Glasbena igralnica za predšolske otroke.
Namen Muzikalčkovih igralnic je z igro na prijeten in sproščen način razvijati melodični in ritmični posluh.

VPISNI LIST ZA GLASBENO IGRALNICO

Za razvoj ritmičnega in melodičnega posluha je  predšolsko obdobje najpomembnejše in najprimernejše. Otroci bodo na Muzikalčkovih  uricah (60 minut 1x na teden oz.45 minut za najmlajše 1x na teden) spoznavali nove pesmice,igrali na male ritmične inštrumente,prepoznavali družine glasbil in njihove predstavnike,poslušali glasbo,peli in se učili stopiti pred publiko-nastopati. Pridobili bodo delovne navade,ki so za kasnejše ukvarjanje z glasbo in tudi sicer zelo pomembne.Talent je namreč le en delček v mozaiku sposobnosti,drugi in tretji ,nič manj pomembena delčka, pa sta vložen trud in vztrajnost.

Glasbena igralnica Muzikalček bo vašemu otroku pomagala k samozavestnemu nastopanju na odru ali kjerkoli v družbi,saj ga bo z igro popeljala k  zavedanju samega sebe in svojih sposobnosti.

Ker je delo organizirano v manjših skupinah (največ deset otrok hkrati),se lahko kljub delu v skupini izrazi otrokova individualnost in se hkrati  razvija osebni čut za skupino in medsebojno sodelovanje ter upoštevanje drug drugega.

Program je sestavljen tako,da lahko otrok glasbeno igralnico obiskuje več let (tri). Seveda se v tem času znanje nadgrajuje in postaja vsebinsko zahtevnejše glede na starost in že osvojeno znanje.Tako se bomo v nadaljevanju dotaknili tudi osnov glasbene teorije,spoznavali notke in druge glasbene znake, taktovske načine in se učili igrati na blok flavto.

Če bo le mogoče, bodo otroci v skupine razporejeni po starosti.

Možen je tudi individualni pouk – solopetje, od 7.leta naprej.

Kateri dan v tednu bodo delavnice potekale, boste obveščeni individualno po pošti. Igralnice bo vodila Damjana Golavšek 040-233-842.

Šola petja imamo v Slovenskem dijaškem domu Simon Gregorcic v stari Gorici.

logo dijaski dom gorica

Copyright © 2014-2016 Damjana Golavšek. All Rights Reserved.